Google+

Za dostop do “Baze znanja” ali “Prijave zahtevka za posredovanje” potrebujete uporabniško ime in geslo. V kolikor ste novi uporabnik, se brezplačno registrirajte.

Prijava


 

tu smo da vam pomagamo in vas izobrazujemo

Potrebujete ponudbo? Pokličite na

phone_icon  01 5682 888 

Računovodstvo za spletne trgovine


Danes se čedalje bolj množično pojavljajo spletne trgovine. Lahko rečemo, da pokrivajo vse segmente klasične trgovine in ustvarjajo zavidljive dobičke. Glede na to, da so to internetne aplikacije, in internet je dosegljiv 24 ur dnevno, lahko govorimo da imamo svojo trgovino odprto non-stop. Saj stranka lahko svoj nakup opravi kadarkoli. Povrh vsega to opravi lahko od doma iz svojega naslanjača, kar seveda vpliva tudi na povečanje števila nakupov.

 

 

Spletna trgovina postavlja nove zahteve in pristope v računovodskih servisih. Ena od najbolj pomembnih zahtev je, da je programska oprema računovodskega servisa povezljiva z programsko rešitvijo za spletne trgovine. Ročni prenosi tukaj nimajo kaj iskati. Še več, z večanjem prometa na spletni trgovini postanejo nemogoči.

 

 

V kolikor ste tudi vi premišljevali, da bi prodajali vaše izdelke po internetu, smo mi tukaj, da vam pomagamo. Namreč v tem primeru lahko ponudimo računovodske storitve kot razširitev vaše spletne trgovine. Skupaj lahko odpremo spletno trgovino, ali pa obstoječo trgovino povežemo z našimi programi. Programi, ki jih uporabljamo, imajo že vgrajeno podporo za povezovanje z najbolj razširjenimi spletnimi trgovinami, kot so Shopify, Magento, Prestashop, Woocommerce in Opencart. Lahko pa programe povežemo tudi z večino drugih sistemov, ki so jih posamezne stranke razvile.

 

 

Gre z posebno obliko souporabe programske aplikacije, ki je povezana z vašo spletno trgovino in omogoča*:

 

- avtomatsko sinhronizacijo šifrantov (npr. artiklov, strank) med poslovno aplikacijo drugega ponudnika in e-računov,
- avtomatske prenose cenikov v e-račune,
- pošiljanje poizvedbe o stanju zaloge v e-račune iz programa za spletno trgovino,
- izstavljanje ponudb ali računov iz spletne trgovine.

 

 

Stranke lahko izberejo eden od dva načina izvajanja računovodskih storitev, E-računovodstvo, ali Računovodski nadzor in svetovanje.

 

*Ponudniki programov imajo določene zahteve za povezovanje spletne trgovine z njihovimi programi. Zato je potrebno z njimi skleniti samostojno naročniško pogodbo. Potem se lahko povežemo na vaše baze podatkov. 

Prebrano: 1245 krat
Live chat
prijava_zahtevka_za_posredovanje
baza_znanja
convex_privilege_club